Bevar nyvognsgarantien

Det er desværre en udbredt myte at man SKAL bruge et autoriseret værksted for fortsat at have garanti på bilen, sådan er det heldigvis ikke mere. Dog kræves der at man bruger de af forhandleren godkendte reservedele og olier ifm. serviceeftersyn.

Når man køber ny bil, følger der en nyvognsgaranti med, og der hersker en udbredt myte om, at man SKAL bruge et autoriseret autoværksted for at beholde garantien på bilen. Men sådan er reglerne omkring nyvognsgarantien heldigvis ikke mere, og derfor kan du roligt komme forbi Furesø Auto i Nordsjælland.

Autoservice Med Garanti i Farum
På vores autoværksted i Farum kan vores faguddannede mekanikere sikre din firhjulede en professionel autoservice, som lever op til alle krav og forskrifter til nyvognsgarantien fra fabrikkens side. Der er absolut ingen forskel på kompetencerne hos mekanikerne eller på værktøjet på autoværkstedet, om du vælger et autoriseret autoværksted eller et andet værksted som Furesø Auto.

Krav til reservedele m.v.
I forhold til nyvognsgarantien er de eneste krav i dag, at man bruger de af forhandleren godkendte reservedele og olier i forbindelse med serviceeftersyn.

Det gør vi naturligvis hos Furesø Auto, så du kan beholde nyvognsgarantien på din bil og samtidig få en grundig autoservice udført af fagfolk.

Kontakt vores mekanikere allerede i dag på tlf. 44 99 73 81 for at bestille en tid.